The stadier eller nöe.

Tjabaa
 
 
Sofia tycker om att vara överst men Martina tycker om att vara underst, ja det är som det låter.
Låt oss prata om det här med nivåer och olika stadier man går igenom.
 
Först har vi attraktion, den där lilla fina flörtiga delen då man kollar på varandra med glitrande ögon, det där pirriga och osäkra (JÄVLA LIMBO, hörs ifrån mitt headset). Man vet inte riktigt vad det kommer att bli, om det ens kommer att bli någonting eller om det är en gurka man kollar på. Man vet inte heller om personen är värd ett finger eller kanske en tå. Attraktionen är ändå möjligheten till en relation, så som KK, Pojkvän/flickvän eller polers.
 
Getting close, när man väl har konstaterat att det finns någonting mer än enbart attraktion. Möjligen en viss kemi, det kan också kännas som en typ av dragningskraft. Det innebär att man vill umgås med personen, man gör lite vad som helst för att se personen. I detta läget skulle "The talk" vara ideellt, man behöver få en klarhet i vad man är så att man kan utveckla relationen, detta är även känt som Limbo 2.0.
 
Det tredje stadiet är känt som Kaninen, man har i detta fallet mycket intima stunder otroligt mycket hetta och viljan är stark. Fifty shades of gray släng dig i sängen, eller vänta det är det man gör i kaninstatiet. Detta stadie kan också förknippas med smekmånads-perioden, den tiden då man är blind och galet kär. Det varar inte föralltid man behöver det där lilla bråket för att utveckla förhållandet
 
Fresh pair of eyes. Detta sker direkt efter kaninen det är då man ser om förhållandet håller eller inte, även känt som tre månaders svackan. Man känner personen väl så man testar personens gränser vilket ofta resulterar i en konflikt. Efter den första konflikten så ser man ofta om det är ett förhållande som är värt att kämpa för, man tar på sig glasögonen och ser tydligare.
 
Detta är enbart min upplevelse, jag har även bekanta som känner likadant hoppas att ingen kände sig kränkt på
något sätt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0