Jag ska ta henom med storm.

Tjenare snygging, dagen idag är den 12 oktober 2015.

Det finns en skolåda där man trivs som bäst, där inget är nytt och man är sjukt säker i allting man gör. Skolådan är stor och varm ungefär som sängen när du vaknar på morgonen. Man vill inte riktigt lämna det där sköna täcket som man har kämpat för att hålla varmt, men ändå så bör man resa sig upp.
 
Precis som att gå upp på morgonen så bör man gå utanför den där trevliga skolådan, inte för att andra vill att man ska det utan för att man ska utvecklas som person. Alla skolådor är olika stora och har olika små saker som gör den unik, för vissa kan det vara ett stort kliv utanför lådan igenom att ha lila strumpor på sig istället för gröna. För andra kanske ett stort kliv är att hoppa fallskärm, men skolådan består. Alla har den och alla kämpar dagligen med att gå utanför den. Det jag skriver om är självklart trygghetszonen, den hemska fast underbara delen av oss som gör att vi tvekar.
 
Sluta med att tveka, kör bara kör eller vad dom sjunger i den där låten som man låssas hata fast man älskar. Om du vill ha någon ta då den personen, ta henom med fukking storm. Var ärlig och stolt över vem du är och vem du är intresserad av, det finns inget sexigare eller bättre. Gå utanför din skolåda och var ärlig va den du är, ingen kommer att hata dig för den du är (om någon gör det så är den personen en gurka). Så sluta vara en gurka va ett äpple eller en iphone som inte går i sönder.

Thats it for today, bryt mot normer och va en badass kör bara kör eller jag vet inte godjul, måste tillägga att valnötter är fruktansvärt gott.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0